AIO13 STORE

Address:

Ysberisht ALLINONE13

Tiranë, 1052

Phone:

+355 69 668 7777

Website:

Keywords:

Dyqan Online, Bli Online, Blerje Online

Description:

Ne jemi allinone13 (aio13.com), një dyqan fizik dhe tashme dyqan online që prej vitit 2013, duke parë vijueshmërinë dhe suksesin e punës sonë, ku parimi jonë kryesor është klientë të kënaqur dhe të përhershëm. Tashmë gjendemi pranë jush edhe me shërbimin online duke ju thjeshtësuar punë/kursyer kohë/garantuar cilësi dhe çmimet më të mira në treg. Me mundesi blerje online jeni te mirepritur te na vizitoni ne webin tone. Bli Online tek AIO13 SHOP

Opening Hours:

All Days 10 am – 3 am

Number of employees:

12

Year In Business:

5 Years

Social Links:

https://www.facebook.com/aio13store/
https://twitter.com/aio13store
https://www.instagram.com/aio13store/
Advertisements

Latest posts